Kauppiaan ehdot


klarna.png


Klarna lasku
Klarna erämaksu
Verkkopankkimaksut
Pankki- tai luottokortti


Klarna lasku yrityksille


Yritysasiakkaille saatavissa myös yrityslasku.

Maksuehto 14pv
Viivästyskorko 7%

Tilaukset tällöin sähköpostin välityksellä.Toimitustavat

  • Kirje 2,90e

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/-luukkuun tai lähimpään postiin, jos se on liian kookas.


  • Postipaketti 5,95e

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti.
Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.


  • SmartPost paketti 5,95e

Voit valita vapaasti, mihin SmartPost -noutopisteeseen paketti toimitetaan.
SmartPost -automaatit ovat käytettävissä viikon jokaisena päivänä,
lisätietoa Postin sivuilta.


  •  Postin toimitus työpaikalle tai kotiin 14,00e

Ovelle-paketti jaetaan suoraan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä
klo 14 mennessä. Ennakkoilmoitusta ei ole. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.


  •  Postin toimitus työpaikalle tai kotiin (pitkä) 25,00e

Ovelle-paketti suuri-lisäpalvelulla jaetaan suoraan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä
klo 14 mennessä. Ennakkoilmoitusta ei ole. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.


  • Nouto 0e    

Tuotteet ovat noudettavissa myös kotiosoitteestamme Simeonintie 17, 65300 Vaasa
Nouto ajankohta sovittava aina erikseen.Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Palautukset
Ostaja on velvollinen tekemään palautuksen viipymättä, kuitenkinviimeistään 14 päivää paketin vastaanottamisesta. Muussa tapauksessamyyjä katsoo ostajan hyväksyvän tilauksen eikä ota palautusta vastaan.Palautettavat tuotteet pitää olla alkuperäisessä pakkauksessa,käyttämättöminä, ehjinä ja alkuperäisen pakkauksen tulee ollavastaavassa kunnossa kuin se oli ennen pakkauksen avaamista.

Palautusoikeus ei koske asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmistettuja tuotteita.

ILMAINEN ASIAKASPALAUTUS = asiakas ilmoittaa asiakaspalautuksesta meille ja senjälkeen laittaa postin kautta asiakaspalautuksena tilauksen meilletakaisin.

2014 kesäkuun 13.päivän jälkeen on kuluttajasuojalainmukaan kauppiaalla oikeus periä asiakaspalautusmaksut asiakkaalta. Tämäkoskee meillä paketin noutamatta jättämistä postista. Eli jos jätätpaketin noutamatta postista, veloitamme siitä aiheutuneet lähetys- japalautuskulut asiakkaalta = 12euroa.
Paketista tulee saapumisilmoitus tekstiviestitse sekä sähköpostitse, joten muista tarkistaa, että ne ovat tilatessa oikein!


Viallisen tuotteen palautus
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidätparhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tarramaa.fi, tai puhelimella numerosta 045 851 7771. Viallinen tuote vaihdetaanainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Tarramaa ei korvaa palautuksestaaiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu Tarramaankanssa. Tarramaa ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistukuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystänoudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoituspostikonttoriisi. Ota myös yhteys Tarramaahan, niin sovimme uudentuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalainmukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.


Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tarramaa.fi,
- Puhelimella numerosta 045 851 7771Tarramaa on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2012 lähtien.
Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys ja laadukas painojälki. Olemme joustavia aikataulujen suhteen. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja kehittämään ammattitaitoamme.